Haico Kats - Foto's & Nieuws

Inzet, Passie en Fotowerk van de hoogste orde.

Nieuws Algemeen

Lock me up – Free a Girl

Free a Girl organiseert sinds 2011 “Lock me Up – Free a Girl”, met als doel om met heel Nederland en België nog veel meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden.

Tijdens de week van Lock me Up – Free a Girl staan er bij restaurants en bedrijven door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter waar Freedom Fighters zich 12 uur lang in laten opsluiten. De hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. In 2019 is er door honderden Freedom Fighters ruim 700.000 euro opgehaald. Daarmee kunnen veel kinderen bevrijd en gerehabiliteerd worden.

Maar het is niet genoeg voor de naar schatting 2 miljoen kinderen die wereldwijd onder erbarmelijke omstandigheden gedwongen geprostitueerd worden. Daarom is er in 2020 ook weer een actie! Wil jij hierbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en wij houden je als eerste op de hoogte!

Tekst: Lockmeup.nl

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén